2015-12-19 23:06:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Heves viták, gyors békülések várhatóak.

Napi horoszkóp december 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Barátkozó és gyengéd hangulatban van és ezt környezete is viszonozni fogja. Egy új barátság vagy szerelem köszönthet Önre a mai nap folyamán.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Egy új szerelmi kapcsolat is kezdődhet ilyenkor. Vidám hangulatban van, egyszerűen jól érzi magát és másokat is fel akar vidítani.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Ma tegye inkább félre kötelezettségeit és lazítson a fegyelmen. A szerencse ma Önnek dolgozik!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Remek időszak arra, hogy örömet találjon a szép dolgokban és környezetét csinosítsa. Ez a tranzit állás kedvező alkalom a társasági életre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Menjen társaságba, ma mindenkit elbűvöl a kedvességével! Szerencsésen alakul a napja, minden a terv szerint halad.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Most minden rendjén megy kapcsolataiban. Élvezze hát! Kiváló időszak arra, hogy fellángoljon önben a szerelem, hogy szerelmet valljon valakinek, vagy hogy a barátaival közösen szórakozzon, bulit rendezzen.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörbe tölti partnerével ezt a tranzitot. Szívesen ad is, kap is a szeretetből, és ez egy ideális állapot. Ha viszont hajlamos a féltékenykedésre, önzésre, vagy birtoklásra, ezek az érzések felerősödhetnek, ami megnehezíti, és kellemetlenné teheti a napot, hacsak nem tesz valamit ellene.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Ez a nap kreativitásáról illetve önkifejezéséről szól. Fogékony lesz a szerelemre és vidámságra, ma könnyen magához vonzza az embereket. Megfelelő alkalom a szórakozásra, kikapcsolódásra, vagy olyan helyre menni, ahol élvezheti mások társaságát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Ragyogó formában van, örömtelien alakul az egész napja. Vigyázzon, a fontos döntéseket halassza máskorra.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Ez a bolygóállás szenvedélyessé teszi a szerelmi életét. Heves viták, gyors békülések várhatóak.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Ma éljen csak az apró örömöknek, egyen finomakat, nézzen meg egy jó filmet, lustálkodjon. Remekül fogja érezni magát ettől.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Remek alkalom arra, hogy kimozduljon, és szórakozni menjen a barátaival vagy a kedvesével. Csak ne vigye túlzásba az étel- és italfogyasztást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: